Το Windows 10 October 2020 Update είναι ήδη διαθέσιμο στους insiders και οι μεγαλύτερες αλλαγές που φέρνει είναι το νέο Start Menu, βελτιωμένο Alt-Tab, και αλλαγές στην Taskbar και τις ειδοποιήσεις.

Η διάθεση του update στους υπόλοιπους χρήστες αναμένεται να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα και θα περάσει τουλάχιστον ένα τρίμηνο πριν η Microsoft λύσει τα περισσότερα προβλήματα που εμποδίζουν την αναβάθμιση. Αν είσαι από αυτούς που βαριούνται να περιμένουν, σου έχω τη λύση.

Όλα τα χαρακτηριστικά του Windows 10 October 2020 Update είναι περασμένα ήδη στον κώδικα του May Update 2020. Αυτό σου επιτρέπει να τα ξεκλειδώσεις εδώ και τώρα, ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφω.

Πρώτα από όλα, άνοιξε τις ρυθμίσεις των Windows 10, πήγαινε στο “System” και στο “About” τσέκαρε αν έχεις το Build 19041.450 ή νεότερο. Αν δεν έχεις αυτό το build σταμάτα να διαβάζεις και κάνε update τον υπολογιστή σου. Μόλις τρέχεις αυτό το build ή νεότερο επέστρεψε και συνέχισε την ανάγνωση.

Τώρα που έχεις το σωστό build των Windows 10, άνοιξε το Notepad και κάνε επικόλληση τον κώδικα που έχω παρακάτω.

Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FeatureManagement\Overrides\0\2093230218]
"EnabledState"=dword:00000002
"EnabledStateOptions"=dword:00000000

Πάτα στο “File” και μετά “Save As…”, διάλεξε το “All Files”, και αποθήκευσε το αρχείο με το όνομα “W10_20H2_Update_Features.reg”.

Όταν είσαι έτοιμος, κάνε διπλό κλικ στο αρχείο που έφτιαξες και μόλις τα Windows 10 ρωτήσουν αν θες να πειράξεις το Registry δώσε το OK. Σε κλάσματα δευτερολέπτου θα ανοιγοκλείσουν μερικά παράθυρα.

Μόλις σταματήσεις να βλέπεις παραθυράκια, κάνε restart το PC σου και όλα τα νέα features των Windows 10 October 2020 Update θα έχουν ενεργοποιηθεί.

Πηγή: techmaniacs.gr/

 

Add address

Ελλάδα

X