Η εταιρεία

Πως λειτουργούμε

Το E-buddy, διαθέτει σύγχρονους χώρους με ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών κάθε ηλικίας, αφού μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένες σε ένα κατάστημα έμπνευση και ενημέρωση σε τομείς τόσο διαφορετικούς, όσο και συμπληρωματικούς μεταξύ τους όπως: ταινίες, κινητά, ψηφιακή τηλεόραση , ήχος και εικόνα, gadgets, computers και gaming.

Ένας προορισμός όπου κάθε μέλος της οικογένειας, ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει, να ανακαλύψει κάτι καινούριο, να ενημερωθεί ή απλώς να περάσει δημιουργικά το χρόνο του.

 

Σκοπός

Ο σκοπός της εταιρείας μας είναι απλός και χειροπιαστός.
Να παρέχουμε τις καλύτερες τεχνικά και τεχνολογικά λύσεις στους πελάτες μας για την κάλυψη των σημερινών αλλά αυριανών αναγκών τους. Με την πολύχρονη εμπειρία μας προσπαθούμε να δίνουμε το καλύτερό μας εαυτό σε οποιαδήποτε εργασία μεγάλη ή μικρή με την ίδια βαρύτητα και σοβαρότητα.
Η ικανοποίηση του πελάτη είναι μοναδική μας προτεραιότητα και το καλύτερο μέσο διαφήμισή μας.

B. Αγγελόπουλος Υπεύθυνος

Η ποικιλία μας καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απαιτήσεις κάθε πελάτη που δεν συμβιβάζεται με τη μέτρια ποιότητα!

Λάμπες

Λάμπες LED για εξοικονόμηση ενέργειας με μεγάλη διάρκεια ζωής. Αγοράστε LED λάμπες για πραγματική οικονομία!

Υποστήριξη

Το θέμα της υποστήριξης μετά την αγορά των προϊόντων (After sales service) είναι κεφαλαιώδες, γι’ αυτό στην e-buddy.gr δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στο τομέα της τεχνικής υποστήριξης.

Αξιοπιστία

Η αξιοπιστία συνδέεται περισσότερο με την ποιότητα κατασκευής κι όχι τόσο πολύ με την εταιρία αυτή καθε αυτή. Αυτός είναι και κύριος λόγος που επιλέγουμε πάντα αξιόπιστα προϊόντα.

© e-buddy.gr - ©2014 - 2024 | Design by e-buddy.gr

Add address

Ελλάδα

X
e-buddy.gr
Logo
Shopping cart